Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour

Comments


:iconbangbez:
bangbez Oct 30, 2013   Digital Artist
Mantav galeri  na a! Sekilpull visaan! :o (Eek) Juara! :D
Reply
:iconkikicianjur:
waduh..masih diajar keneh kang :)
Nuhun nya.

Akang ge gallerina waduh sexy2 pisan hehe..mantav
Reply
:iconbangbez:
bangbez Oct 31, 2013   Digital Artist
ah sokitu si akang mah :D asli juara dunia ieumah :D

osok bikin2 tutorial teu kang? tertarik pisan curi2 ilmuna hehehe
Reply
:iconkikicianjur:
waduuh...teu ah kang masih diajar era ku para senior hehe..maen atuh kadepok okey hehe..urang sharing bersama.
Akang teh concept artisna dreadout sanes? salut :D
Reply
:iconbangbez:
bangbez Nov 3, 2013   Digital Artist
Sumuhun kang, ngeureuyeuh keneh di dunia perkonsepan mah, butuh bimbingan master2 seperti akang :D
Kapan2 atuh bikin workshop di bandung. Isin kang ka depok mah teu aya kenalan :D
Reply
:iconkikicianjur:
Waduh, abi mah isin pisan workshop mah, asa can panteus we..hehe..
Wioss atuh ameng we ka dieu agan :)
Agan teh kerja dimana atau freelance?
Reply
:iconbangbez:
bangbez Nov 5, 2013   Digital Artist
Hehehe sanes pantes deui ieumah aslina, Pasti loba nu ngadukung mang :D
Abimah ngantor di digitalhappiness + kuassa, pemula kana iilustrasian mah, nembe pensiun ti dagang kaos hehe
Ai agan tos sbrh lami gagambaran profesional?
Punten kang nya asa jadi wawancara kieu :D
Reply
:iconkikicianjur:
Waduh anu bikin dread out nya.pemula tapi buat conceprartna Dread Out?Hmm..teu percaya ah..waah gan isin kuring ni
Gagambaran nu kieu teh nembe gan
Nu pasti mah saya teh tau gagambaran kieu teh, pas abi kerja di gong studios, ngaguru ka bos angga anu gaduhna.

Berat ah disebut profesional mah, abi mah ngan kuli gambar sabenerna mah, buat dapur ngebul gan :)
Palalaur gan lamun ketemu klien nu killer..haduuh ampuun tobaaat
Reply
(1 Reply)
:iconelangkarosingo:
elangkarosingo Dec 6, 2012  Professional Digital Artist
salut :wow: :star: :star: :star: :star: :star: :clap:
Reply
Add a Comment: